Forch, družba za trgovino, d.o.o.background

ZAPOSLI SE V FÖRCH-U

... in postani del uspešnega tima!

Odprta delovna mesta

Najdi svoje mesto v Förch-u!

Dobrodošli v Förch-u

Zgodovinski razvoj koncerna Theo Förch GMBH &CO.

Mednarodno usmerjen a hkrati regionalno ukoreninjen. Tehnološko na najvišji ravni, a v osnovi ozemljen: 
V povezovanju teh kontrastov leži naša veličina.

Začetek sega v leto 1963, ko je Theo Förch v Neuenstadtu- Kochertünu ustanovil prodajalno vijakov. Theo je s svojim trudom, izpopolnjenim občutkom za potrebe svojih stranki in osredotočenostjo na prihodnost postavil svoje podjetje na nivo multinacionalnega koncerna. 

Danes več kot 50 let kasneje, je Förch znan kot vodilno podjetje v neposredni prodaji opreme za delavnice, montažnih ter pritrdilnih izdelkov v industriji in obrti. A kljub uspehu še vedno trdno stojimo na tleh. 


Förch kot delodajalec

Delo v Förch-u

Podjetje Forch d.o.o. je  podjetje, ki je na slovenskem trgu prisotno že več kot 10 let. Vztrajnost in proaktivnost ter hkrati preprostost in učinkovitost, sta nas pripeljala na sam vrh neposredne prodaje gradbenih in avtomobilskih programov. 

Z intenzivnim izobraževanjem, podporo in pozitivnim delovnim okoljem, zagotavljamo vsakemu novemu zaposlenemu optimalne pogoje za začetek kariere v našem podjetju. Pripravljenost za timsko delo ter odprt in skrben pristop so vrednote, ki nas najbolje opisujejo in jih tudi iščemo pri novih kandidatih.    

Z nenehno rastjo na trgu ponujamo zanimive projekte, različne delovne naloge 
in priložnost za strokovni razvoj.  

Skupaj odkrivamo in razvijamo talente!

Izbirni postopek

Korak za korakom do novega delovnega mesta.

Tržne potrebe in nenehna rast podjetja Förch so povečale povpraševanje po novih zaposlenih. Razpisi za zunanjo službo se objavljajo skoraj mesečno, ekipa v notranji službi pa se tudi nenehno širi za podporo predstavnikom na terenu.

 • Objava razpisa 

  Razpisi so običajno objavljeni dva tedna. V tem obdobju zbiramo prijave in življenjepise ter opravimo prvi krog razgovorov. Kandidate za prvi krog izberejo vodje tima, v katerem bodo delali novi zaposleni.   

   

 • Prvi krog selekcijskega razgovora 

  Kandidate, ki ustrezajo zahtevanemu profilu novih zaposlenih, pokličemo po telefonu in e-pošti, da se dogovorimo za prvi zaposlitveni razgovor. V prvem krogu se kandidati srečajo s potencialnim nadrejenim. 

   

 • Drugi krog selekcijskega razgovora 

  Kandidati, ki so uspešno opravili prvi krog zaposlitvenega razgovora, vstopijo v drugi in s tem zadnji krog razgovorov. Komisijo v drugem krogu razgovorov sestavljata dva člana, med tem pogovorom pa je poudarek na podrobnejšem opisu delovnih nalog in obveznosti razpisanega delovnega mesta.

   

 • Zaposlitev v Förch-u 

  Izbirni postopek se konča z izbiro najboljšega kandidata za razpisano delovno mesto. Vodja po telefonu obvesti izbranega kandidata, ki je izpolnil vse kriterije za razpisano delovno mesto. V kontakt z izbranim kandidatom stopi tudi notranja služba, za pridobitev vse potrebne dokumentacije za prijavo na delovno mesto. 

   

Kaj ponujamo

PREDNOSTI DELA V FÖRCH-U

Spodbudni dohodek

Prijetno delovno okolje

Mednarodno okolje

Dogodki za zaposlene

Strokovno in redno usposabljanje

I-phone / I-pad

Podpore in nagrade

Parkirno mesto

Lokacije v Sloveniji in na Hrvaškem

TUKAJ NAS LAHKO NAJDETE